torstai 2. helmikuuta 2012

Haalaria ja haalaria

No niin, haalari-innostus on ylimmillään :D
Kaikissa on napit (juu, en vielä koske neppareihin, harjoitellaan ensin tätä).


Ihan lempparit kerta rykäisillä. Kaavan piirsin itse yhden ikivanhan muksu-lehden inspiroimana. Näitä lisää! Tämä ikasyriltä tilattu velour oli jo itsessään heti lemppari ja nyt "velourlappuhaalareina" itse suloisuus.
Niin, jos nyt saa kehua :D
Muoks* hyvin samanlainen kaava tuli vastaan yhdestä Ottobreestä. Täytyy kaivella numero esiin, jos joku haluaa tällaiset tehdä!


Apilafrotee on Metsolan. Aivan ihana! Mulla onkin jemmassa sitä vielä kesävaatteita varten tällä samalla ja myös keltaisella pohjalla.


Nämä murheelliset velourhaalarit ovat maanneet kaapissa melkein vuoden. Kanttaukset meni aikoinaan pilalle ja hermostuksissani nakkasin kaapin perinpään nurkkaan.
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Aika kivat :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ompeluksia sulla! Erityisesti nuo velourlappuhaalarit on kyllä syötävät. Ja velour kun on niin mukavaa päällä näin talvella.

  VastaaPoista
 2. Ihania!!! Mun suosikit ovat nuo autohaalarit. Uskomatonta, että joku osaa itse piirtää kaavat ja saada aikaan niillä onnistuneita ompeluksia (mulle tuottaa vaikeuksia valmiilla kaavoillakin...).

  VastaaPoista
 3. Ihanat sydänauto -haalarit, upeat värit :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Minustakin nuo sydänautot on ihan parhaat. Täytyykin seuraavista lappuhaalareista ottaa kuva pikku-ukon päällä, kun ne istuu aika kivasti.

  VastaaPoista