maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kummitytölle :)

Sain viikonloppuna virallisesti toisen kummitytön ja hänelle kastelahjaksi askartelin tällaisen jumpsuitin kummilahjan lisäksi :) Minusta aika söpö!
Salakavalasti ujutin sekaan vaaleanpunaista, koska se ei ole kuulunut vauvan äidin suurimpiin suosikkeihin. Lupasin pitää huolen, että neidillä riittää kohtuullisin annoksin vaaleanpunaista ja blingblingiä elämänsä polulla :D


Kaava on uusimmasta Ottobreestä. Tein koon 68cm, mutta ilman saumavaroja. Vauva on niin pikkuinen vielä, että luulen tämän olevan sopiva syksyllä.
Velour ja resori on Ikasyrilta. Raidallinen Hilcon Campan trikoo on Fabriinasta.

16 kommenttia:

 1. IHANA! Sopii tosi kivassti yhteen vaaleanpunaisen kanssa eikä kuitenkaan ole liian hempeä. Voin kuvitella, miten suloinen on vauvan päällä <3

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen. Pieni ripaus vaaleanpunaista sopiikin hyvin tuohon ruskeaan sydänvelouriin.

  VastaaPoista
 3. Hurjan ihana! Kyllä joka tytöllä pitää hieman olla pinkkiä ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana haalari ja söpöt värit! <3

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana! Olenkin miettinyt tehdä omalle tytölle hupparin tuosta sydänvelourista ja vaaleanpunaisesta resorista. Täytyy siis toteuttaa, kun näyttää noin kivalta.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Tosi kauniisti mätsäävät värit toisiinsa! Mullakin odottaa jumpsuit leikattuna, vielä sopivanmittaista vetskaa vailla.

  VastaaPoista
 7. Hieno! Itsekin pohdin uskallanko tehdä tätä jumpsuittia, kun tuo vetskarin laitto vähän pelottaa. Täytyisi kai vaan ottaa härkää sarvista ja ryhtyä tekemään eikä aina vaan suunnitella ;)

  VastaaPoista